Tak mi to křídlo nikdo neprodáte koukám:(

Více
17 roků 5 měsíců zpět #1 od TommyAngelo
už to tu píšu po druhe schánim origo křídlo co se dávalo na 5te dveře na verze Granturizmo a SediciValvole jak bude te někdo mit koupím díky :roll:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2 od tomakecTD
kdybych o nakym vedel dam vedet :wink:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 5 měsíců zpět #3 od Honza

už to tu píšu po druhe schánim origo křídlo co se dávalo na 5te dveře na verze Granturizmo a SediciValvole jak bude te někdo mit koupím díky :roll:

origo s enic takovýho nedělalo.. to jen MS design a originální příslušenoství fiat měli něco v nabídce..navíc není problém něco takovýho koupit..

myslím že větší problém jsou zachovalý a kompletní origo 16v prahy, který scháním pro změnu já...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #4 od vilímek petr

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5 od TommyAngelo
no tak 2ku za to fakt nedám :cry: já scháním starší tak do 5kila na dobírku poštou jsem myslel že mi ho někdo pošlete,tak lištu z nápisem gran turizmo jsem už konečně sehnal na páte dveře a neříkej te že neseženu origo křídlo z granturizma jak má tady jak má tady na vrchu jonny
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=720

• vilímek petr
17 roků 5 měsíců zpět #6 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Tak mi to křídlo nikdo neprodáte koukám:(
Mám ji také ale nedám

Více
17 roků 5 měsíců zpět #7 od Charles

no tak 2ku za to fakt nedám :cry: já scháním starší tak do 5kila na dobírku poštou jsem myslel že mi ho někdo pošlete,tak lištu z nápisem gran turizmo jsem už konečně sehnal na páte dveře a neříkej te že neseženu origo křídlo z granturizma jak má tady jak má tady na vrchu jonny
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=720

No tak to není origo, ta byla taky koupená zvlášť, vim to páč jsem ho měl doma :!: Jinak to se těžko shání, kdo ho na autě má, ho jen tak nedá

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #8 od TommyAngelo
tak už mám pánove po novem roce letím na šrotak :D kámoš mi volal že tam dovezly granturizmo z tím křídlem tak za 300 mi ho dá tak si pro něho mám přijit tak už se těším 8) :lol:

Vygenerováno za 0.048 sekund