POZRITE SI PODSVIETENIE NA TIPE 2,0 GRANTURISMO
18 roků 1 měsíc zpět #16
od mt-tuning
vdaka za kompliment. Snazim sa...
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: POZRITE SI PODSVIETENIE NA TIPE 2,0 GRANTURISMO
mt-tuning je fakt pravy tuner ktory podporý začiatočníkou a doda im elán ____________dik a čo v irsku je good??
sice trocha mimo temu. ale hej, je mi tu dobre. zacal som tu pracovat v tuningovej firme no a po roku som presiel z designu na techniku, teraz pracujem pre typka, ktory vyraba zo starych vrakov uzasne relly auta. naucil som sa tu lakovat, techniku okolo motorou/original mam ekonomicku skolu, mam tu priatelku, tipo, psa myslim ze som celkom spokojny.
uff no normalne ti to aj zavidim, tu pracu a vobec vsetko .... moze to vyb zaujimave pracovat v takej firme... malo kdo zije zo SVK v irsku a ma tam take zazemie ako ty,ale isto to stale kopec namahy. no nic DRZIM PALCE!!!
PS: inak good tipo a tiez tie foto z vasho vyletu:wink: O:)
vdaka za kompliment. Snazim sa...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- scoty-granturismo
- Autor tématu
18 roků 1 měsíc zpět #17
od scoty-granturismo
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Odpověděl scoty-granturismo pro téma DURI123
SU TO NEONKY 2X90CM A 2X 140 CM DIK MOC ,,,

Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
18 roků 1 měsíc zpět #18
od jumpman01
Tipo 1.4 ie DGT.
Odpověděl jumpman01 pro téma Re: POZRITE SI PODSVIETENIE NA TIPE 2,0 GRANTURISMO
Myslim,že jsou ty neony opravdu moc hezký,máš můj obdiv,taky jsem o nich uvažoval,ale nevim nevim ohledně mojí zručnosti.Každopádně u mě máš za 1.
Pročítal jsem si příspěvky a naprosto tě chápu,poslední dobou trávim u auta každou chvíli a děsí mě každej škrábanec nebo snad
REZ
.
Můj názor na tuning je ten, že nový auto pěkně udělat umí každej,ale Tipo který opravdu už něco pamatuje.....To už chce něco víc!
Držim Ti palce,snad budu mít v úpravách svého mazlíka taky tolik úspěchu.
Pročítal jsem si příspěvky a naprosto tě chápu,poslední dobou trávim u auta každou chvíli a děsí mě každej škrábanec nebo snad

Můj názor na tuning je ten, že nový auto pěkně udělat umí každej,ale Tipo který opravdu už něco pamatuje.....To už chce něco víc!
Držim Ti palce,snad budu mít v úpravách svého mazlíka taky tolik úspěchu.
Tipo 1.4 ie DGT.
- scoty-granturismo
- Autor tématu
18 roků 1 měsíc zpět #19
od scoty-granturismo
R15 205/50
Odpověděl scoty-granturismo pro téma Re: POZRITE SI PODSVIETENIE NA TIPE 2,0 GRANTURISMO
diky braho
R15 205/50
Vygenerováno za 0.045 sekund