neony

• Nismowill
  • Autor tématu
15 roků 5 měsíců zpět #16 od Nismowill
Odpověděl Nismowill pro téma Re: MILIONY KABELŮ
to budeš natírat štětcem? aby tě nástřik nevyšel dráž než další auto.... [/quote]

promiň za moji reakci, možná jsem se nechal moct unést...jen kdyby si to Típko viděl...ach jo... :twisted:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #17 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: neony
Hehe, to je dobré vědět, kam zajet s tipem, až budu chtít na něj novej lak :) nebo alespoň od koho sehnat barvu :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 5 měsíců zpět #18 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: neony
Nismowill..
1 tak sorry, nevěděl jsem jaké jsou tvoje možnosti, a asi 99% z nás tady určitě nemá takové možnosti jako ty..
2 než jsem to nadatloval, tak jsem si nevšiml že jsi už tam něco napsal jak o autě tak o lakovně atd atd.. já než to naťukám jedním prstem :cry:
3 já na svém místě bych ty dveře určitě sháněl z jiného ve stejném odstínu a né takový luxus jako nástřik...
4 čili.. už chápu :roll:

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #19 od zula
Odpověděl zula pro téma Re: MILIONY KABELŮ
promiň za moji reakci, možná jsem se nechal moct unést...jen kdyby si to Típko viděl...ach jo... :twisted:[/quote]

Tak hod nějaké fotky do galerie at se pokocháme

Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v

Více
15 roků 5 měsíců zpět #20 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: žárovičky

kde jsi sehnal ty žárovičky???...bych měl také zajem:)

no došel jsem normálně do autodílů u nás ve městě...a koupil jsem modré žárovičky :lol: místo těch plátků zelenejch v palubovce jsem dal modré a tadá a je hotovo, sice to není přesně podle mých představ ale lepší to nebude :wink:

oki oki já se je tam taky musím koupit ty zelené s emi mooc nelíbí!!!

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 5 měsíců zpět #21 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: žárovičky

kde jsi sehnal ty žárovičky???...bych měl také zajem:)

no došel jsem normálně do autodílů u nás ve městě...a koupil jsem modré žárovičky :lol: místo těch plátků zelenejch v palubovce jsem dal modré a tadá a je hotovo, sice to není přesně podle mých představ ale lepší to nebude :wink:

no právě ty zelený to ej nic mooc taky jsi ej zajdu koupit a dám si je tam:) 8)

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

• Nismowill
  • Autor tématu
15 roků 5 měsíců zpět #22 od Nismowill
Odpověděl Nismowill pro téma omluva
moc se omlouvám uživateli Jipaf....

vím, že se to sem nehodí, ale měl jsem vážně den na prd a byl jsem hodně podrážděnej....rozpory s přítelkyní, tak snad to chápeš....já chápu tvoji odpověď a moc se ti omlouvám za můj nevkusný příspěvěk....je mi to líto...dneska jsem už chytřejší a všechno se to urovnalo, tak mám normální náladu ale pátek....byl vážně na prd...

možná "dítě" jako já si ještě neuvědomuje, že spousta lidí z okolí a jinde nemá takové možností co se týče vlastních prostorů(autodílny) a nechápe, že lidé jako vy, dokážete v malinké zaprášené garáži 5x3metry s minimem možností, vytvořit, opravit a upravit tak krásné auto, které máte...stojí to hodně peněz, úsilí a hlavně spoustu času.. Já osobně si moc cením vás jako celku, kteří jste vytvořili tento web a přispíváte sem, protože jste mi kolikrát poradili, řekli a někteří i prodali nějaké ty díly.... nebýt tohoto webu moje Típko by asi nebylo Típkem, kterým snad do konce listopadu bude!!!! tímto vám všem klobouk dolů!!!

Myslím, že jsem vše pochopil........cítím se líp...

děkuji

PS: nějak mi to do té galerie nešlo, nemohl jsem se nějak přidat, ale nějak to půůůjde určitě. Hodím do galerie fotky hned jak bude čas a nakopíruju z mobilu do počítače, děkuji za pochopení

Vygenerováno za 0.064 sekund