číra optika
A co zkusit ješte tuhle stránku www.richardsom.com.br/ a nebo by to šlo ještě vyřešit jinak, někde jsem hledal dopravce a psali tam, že to objednají oni a dovoz zajistí, ale musel bych se mrknout jaký dopravce to byl :wink:
Táto stránka len odkazuje na JAPATUNING. Príp. sa opýtam ako je to so spoluprácou a kto tie svetlá vlastne distribuuje .
...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !
A bol Fiat Tipo

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Volal som aj s tým kamarátkiným mužom - Turkom. Dal som mu všetky tieto obrázky, ktoré tu boli poslané aby sa pozrel po niečom takom. V najhoršom prípade asi zoberiem aj tie turecké zadné.
Co sa ti nepaci na tureckych? Su pekne

Ale bylo by to super, ty přední sehnat, to by byla radost

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 -

ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
To je dobre.Já už jsem na richardsom.br napsal taky, takže kdyb to nevyslo na japatuning, tak mame dalsi moznost

Cim viacej ludi do toho bude sprtat, tym skor sa k nejakym svetlam dostaneme.
A bol Fiat Tipo

Volal som aj s tým kamarátkiným mužom - Turkom. Dal som mu všetky tieto obrázky, ktoré tu boli poslané aby sa pozrel po niečom takom. V najhoršom prípade asi zoberiem aj tie turecké zadné.
Co sa ti nepaci na tureckych? Su pekne
Ale bylo by to super, ty přední sehnat, to by byla radost
Mne se ty přední lampy líbí, ale jelikož, nýbrž, ponevadž

A bol Fiat Tipo

ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

no když máš známé z Turecka, tak by to snad šlo ne? věřím, že to nějak dopadne, kdyžtak budeme muset jen smutně koukat a zůstat na čem jsme teď
Ísť by to šlo. Ak ich niekde na tureckom nete zoženie, najneskôr do mesiaca ich mám namontované a som "easy rider" :driver:
Samozrejme že to potom posuniem aj ďalej

Videl som tých áut na tom tureckom nete s tými svetlami dosť, ale keď sa tak nad tým zamýšľam, nemôže to byť len bixenon s prestreknutim namatno ???

A bol Fiat Tipo

Videl som tých áut na tom tureckom nete s tými svetlami dosť, ale keď sa tak nad tým zamýšľam, nemôže to byť len bixenon s prestreknutim namatno ???
:
tohle vážně není nic přestříknutého
www.turkmod.com/resimgoster.php?ne=arac&ra=45641_6

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
Tak jsem trochu hledal a zjistil jsem, že je to poskládáné z led modulů od Helly, takže nevím, zda se to v turecku normálně prodává, ale ješte stále čekám, co mi napíše známý z turecka
jo ten zadek jsou určitě hella moduly, ale předek nevim. Ale já to zkoumal teď a ty světla (předek i zadek) musí být dělané normálně strojově, jsou stejná na těch tipech a pochybuju, že by to měli všichni tak přesně stejně udělané, když by si to dělal každej z nich svépomocí

Dnes sme tam telefonovali s prekladatelkou. Vlastne teôefonovala prekladatelka s mojho fonu.

Este ostava kamoskin muz - turek - ten by sa mal ozvat v priebehu buduceho tyzdna. Ale nevidim to ruzovo. Asi naozaj ostanu len tie priesvitne zadne turecke.
Este skusim vybehnut do cestovky, ak niekto riesi zajazdy do Brazilie, ci by nevedel pomoct.
A bol Fiat Tipo

na anglickom fiat fore tieto svetla ponukal jeden chalan co je z brazilskeho tipo klubu ako moznost zakupenia na anglickom ebayi... anglicania na taketo veci vsak akosi niesu....... ale moznost stale je.. lenze ja sa bohuzial do tohoto pustat nebudem... zaregistrujte sa niekto na paypal a anglicky ebay a ja vam to mozem sprostredkovat.. viac neslubujem
Na ebay som to nenasiel. Vies dat link. Na paypal nie je problem sa zaregistrovat, ak mi niekto poradi co je k tomu treba.
A bol Fiat Tipo

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Kto by teda chcel aj tie turecke ???
Davam 2 tyzdne cas na rozmyslenie
Tu je nahlad ako vyzera take Tipenko s tymi tureckymi.
tempratipo.com/
A bol Fiat Tipo