číra optika

Více
15 roků 7 měsíců zpět #46 od eifel
Odpověděl eifel pro téma Re: číra optika

A co zkusit ješte tuhle stránku www.richardsom.com.br/ a nebo by to šlo ještě vyřešit jinak, někde jsem hledal dopravce a psali tam, že to objednají oni a dovoz zajistí, ale musel bych se mrknout jaký dopravce to byl :wink:

Táto stránka len odkazuje na JAPATUNING. Príp. sa opýtam ako je to so spoluprácou a kto tie svetlá vlastne distribuuje .

...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !

A bol Fiat Tipo 8)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #47 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: číra optika

Volal som aj s tým kamarátkiným mužom - Turkom. Dal som mu všetky tieto obrázky, ktoré tu boli poslané aby sa pozrel po niečom takom. V najhoršom prípade asi zoberiem aj tie turecké zadné. :?

Co sa ti nepaci na tureckych? Su pekne :)
Ale bylo by to super, ty přední sehnat, to by byla radost :P

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #48 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: číra optika
Já už jsem na richardsom.br napsal taky, takže kdyb to nevyslo na japatuning, tak mame dalsi moznost :wink:

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
15 roků 7 měsíců zpět #49 od eifel

Já už jsem na richardsom.br napsal taky, takže kdyb to nevyslo na japatuning, tak mame dalsi moznost :wink:

To je dobre. :wink:
Cim viacej ludi do toho bude sprtat, tym skor sa k nejakym svetlam dostaneme.

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #50 od eifel

Volal som aj s tým kamarátkiným mužom - Turkom. Dal som mu všetky tieto obrázky, ktoré tu boli poslané aby sa pozrel po niečom takom. V najhoršom prípade asi zoberiem aj tie turecké zadné. :?

Co sa ti nepaci na tureckych? Su pekne :)
Ale bylo by to super, ty přední sehnat, to by byla radost :P

Mne se ty přední lampy líbí, ale jelikož, nýbrž, ponevadž :lol: nejsou k mání musím jen smutně otřít hubu od slin a tiše závidět.

:lol:

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #51 od Charles
no když máš známé z Turecka, tak by to snad šlo ne? věřím, že to nějak dopadne, kdyžtak budeme muset jen smutně koukat a zůstat na čem jsme teď :cry:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 7 měsíců zpět #52 od eifel

no když máš známé z Turecka, tak by to snad šlo ne? věřím, že to nějak dopadne, kdyžtak budeme muset jen smutně koukat a zůstat na čem jsme teď :cry:

Ísť by to šlo. Ak ich niekde na tureckom nete zoženie, najneskôr do mesiaca ich mám namontované a som "easy rider" :driver:

Samozrejme že to potom posuniem aj ďalej 8)

Videl som tých áut na tom tureckom nete s tými svetlami dosť, ale keď sa tak nad tým zamýšľam, nemôže to byť len bixenon s prestreknutim namatno ??? :?: :idea:

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #53 od Charles

Videl som tých áut na tom tureckom nete s tými svetlami dosť, ale keď sa tak nad tým zamýšľam, nemôže to byť len bixenon s prestreknutim namatno ??? :?: :idea:

tohle vážně není nic přestříknutého

www.turkmod.com/resimgoster.php?ne=arac&ra=45641_6

Více
15 roků 7 měsíců zpět #54 od zaba
Odpověděl zaba pro téma Re: číra optika
Tak jsem trochu hledal a zjistil jsem, že je to poskládáné z led modulů od Helly, takže nevím, zda se to v turecku normálně prodává, ale ješte stále čekám, co mi napíše známý z turecka :wink:

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
15 roků 7 měsíců zpět #55 od Charles

Tak jsem trochu hledal a zjistil jsem, že je to poskládáné z led modulů od Helly, takže nevím, zda se to v turecku normálně prodává, ale ješte stále čekám, co mi napíše známý z turecka :wink:

jo ten zadek jsou určitě hella moduly, ale předek nevim. Ale já to zkoumal teď a ty světla (předek i zadek) musí být dělané normálně strojově, jsou stejná na těch tipech a pochybuju, že by to měli všichni tak přesně stejně udělané, když by si to dělal každej z nich svépomocí

Více
15 roků 7 měsíců zpět #56 od eifel
Mám zlu spravu. :cry: :cry: :cry:

Dnes sme tam telefonovali s prekladatelkou. Vlastne teôefonovala prekladatelka s mojho fonu. :roll: Spisal som si ako idiot otazky a oni hned na zaciatku zdoraznili ze mimo Brazilie to posielat nebudu. Neviem ci strach alebo neochota, ale mal som uz nahovno cely den. Chvalabohu aspon prekladatelka nechcela nic za rozhovor, kedze sme sa stretli v smere jej cesty. Poradila mi este ze by bolo dobre vyskusat spojit sa s niekym, kťo tu podnika s Braziliou. Konkretne mala na mysli v Spisskej Novej Vsi Embraco. To su Brazilcania.

Este ostava kamoskin muz - turek - ten by sa mal ozvat v priebehu buduceho tyzdna. Ale nevidim to ruzovo. Asi naozaj ostanu len tie priesvitne zadne turecke.

Este skusim vybehnut do cestovky, ak niekto riesi zajazdy do Brazilie, ci by nevedel pomoct.

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #57 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: číra optika
na anglickom fiat fore tieto svetla ponukal jeden chalan co je z brazilskeho tipo klubu ako moznost zakupenia na anglickom ebayi... anglicania na taketo veci vsak akosi niesu....... ale moznost stale je.. lenze ja sa bohuzial do tohoto pustat nebudem... zaregistrujte sa niekto na paypal a anglicky ebay a ja vam to mozem sprostredkovat.. viac neslubujem

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
15 roků 7 měsíců zpět #58 od eifel

na anglickom fiat fore tieto svetla ponukal jeden chalan co je z brazilskeho tipo klubu ako moznost zakupenia na anglickom ebayi... anglicania na taketo veci vsak akosi niesu....... ale moznost stale je.. lenze ja sa bohuzial do tohoto pustat nebudem... zaregistrujte sa niekto na paypal a anglicky ebay a ja vam to mozem sprostredkovat.. viac neslubujem

Na ebay som to nenasiel. Vies dat link. Na paypal nie je problem sa zaregistrovat, ak mi niekto poradi co je k tomu treba.

A bol Fiat Tipo 8)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #59 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: číra optika
já osobně to vidím negativně, šance že se to podaří sehnat je velmi mizivá, ne že bych nebyl pro, ale stojí to za to běhání atd...? upřímně, jak dlouho vydrží naše Tipa? má cenu tolik investovat?

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 7 měsíců zpět #60 od eifel
S tymi lampami to vidim biedne aj ja. Najvacsie sance maju tie turecke. Pomaly sa im snazim prist na chut. V pondelok ide volat chlapik do Turecka do firmy MAko, ktora ich vyraba. Opyta sa aj na predne. Ale zadne mi povedal, ze mi prinesie. Ide tu stavat dom a vsetok material si nechava doviezt kamionom sem. Tak ze to tam prihodi.

Kto by teda chcel aj tie turecke ???

Davam 2 tyzdne cas na rozmyslenie

Tu je nahlad ako vyzera take Tipenko s tymi tureckymi.
tempratipo.com/

A bol Fiat Tipo 8)

Vygenerováno za 0.080 sekund