RADIO

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1 od DURI123
RADIO vytvořil uživatel DURI123
Zdravim chalani!!!

Mohli by ste mi poradit ako mate v svojom tipe pripevnene radio???, lebo som si kupil nove a to stare tam bolo len nasunute,nebolo v ziadnom supliku ani nicom podobnut, a nechcem aby sa toto nove za tyzden otriaslo..

DIKI MOC!!!!!

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #2 od Kenny
Odpověděl Kenny pro téma Re: RADIO
ČAU,já mám středovej tunel a v něm je výklenek na rádio.Jednoduchý

Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo

Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny

Italiano Bastardo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #3 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: RADIO

ČAU,já mám středovej tunel a v něm je výklenek na rádio.Jednoduchý

Myslím, že o tohle nejde. O vánocích sem to tak řešil, autorádio bylo v tomto otvoru docela navolno (ten original rámeček okolo rádia jako uchycení nestačí). Použil sem ještě ten šroub co je vzadu a plech, kterej sem dostal k autorádiu. Plech přišroubovat k tunelu a autorádio přišroubovat k plechu :wink:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
18 roků 3 měsíců zpět #4 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: RADIO

autorádio bylo v tomto otvoru docela navolno (ten original rámeček okolo rádia jako uchycení nestačí). Použil sem ještě ten šroub co je vzadu a plech, kterej sem dostal k autorádiu. Plech přišroubovat k tunelu a autorádio přišroubovat k plechu :wink:

Ty rámečky jsou leda k vzteku, nikdy se mi je nepovedlo dokonale přichytit, aby se nekvrdlaly. V Tipu jsem rádio přichytil vzadu šroubem, jak je popsáno shora, pořád to rachotilo, tak jsem... kolem autorádia zezadu nacpal zmuchlané noviny :oops:

Zní to sice strašidelně, ale na mém rádiu jsou větrací a chladicí otvory pro jednotku CD až úplně vzadu, u konektorů, kde je i žebrovaný chladič koncového zesilovače, takže chlazení jsem tím neucpal.

Ovšem slyšel jsem i o podstatně originálnějším přístupu - vyfoukat zezadu mezery mezi vnitřní stranou konzole a rádiem montážní pěnou. Takhle upevněné autorádio určitě nikdo neukradne :twisted: :twisted: :twisted: Jediné, co mi zabránilo, abych to zkusil, byly právě ty chladicí otvory, nechtěl jsem riskovat, že mi tam ta pěna zaleze a celé rádio bude na vyhození.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
18 roků 3 měsíců zpět #5 od JohnnyTD-GT
Odpověděl JohnnyTD-GT pro téma Re: RADIO
tak me ramecek do tipa presne sednul, sem jenom ohnul par tech pacek a drzi jak pribity

Fiat Tipo 1.9TD granturismo

Více
18 roků 3 měsíců zpět #6 od DURI123
Odpověděl DURI123 pro téma Re: RADIO
Nazdar!!

Tak uz som to konecen dal fo kopi. Zohnal som suhlik original na Favorit a napasoval som ho tam.Sice dost obtiazne ale je tam. tie stare ranceky co tam boli som vyrezal a este som sa trochu pohral s tym otvorom aby sa tam suflik vosiel.nakonies som to zlepil laminatom,vytmelil a nanovo nastrekal.teraz tam radio drzi paradne :-)

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
18 roků 3 měsíců zpět #7 od Zhiwagoo
Odpověděl Zhiwagoo pro téma Re: RADIO
Mne sa pokúsili rádio ukradnúť, ale nepodarilo sa mu to parchantovi vybrať, tak ho zničil... :twisted: A pritom stačilo aby po ňom zľahka klepol a vypadlo by zadom :D V tipach je to fakt problém stabile uchytiť rádio... Teraz tam mám iba kabel a vypínač od zosilovača a namiesto rádia mám mobil Sony ericsson z walkman série, mp3 viac než dosť, a ešte to vie aj filmy, a keď tam nakukne zlodej, tak je tam len ďúra s drôtami :D

Více
17 roků 6 měsíců zpět #8 od vachi
Odpověděl vachi pro téma hh
tak já mám v plánu si taky koupi nové radio, ale co tam je staré tak to nwm co je za xindl a nejde vyndat :-D a ani nehraje :-D a böhuzel jak ho nemohu vyndat, tak se ani poradne nedostanu na kabely, abych zjistil co stim je :-D HELLLLP :lol:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #9 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: RADIO
Pokud jsou ty rádia zasunuté v tom orig. plechovém rámečku, tak k rádiu máš také pacičky, které tam strčíš, odjistíš to a vytáhneš. Pokud je nemáš, tak jedině vyrobit a nebo to vyndat jiný způsobem-vyndat kus přístrojovky :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #10 od Zhiwagoo
Odpověděl Zhiwagoo pro téma Re: RADIO
Napíš aké ráadio tam máš... čo značka to iný spôsob....

Více
17 roků 6 měsíců zpět #11 od vachi
Odpověděl vachi pro téma ...
no tak mám nějaký starčí sencor, ještě na kazety :lol: a mám u toho takový plechoví no něco jako klěštičky :roll: akorát nevim kam to strcit :-D

Více
17 roků 6 měsíců zpět #12 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: RADIO
ak tam mas ten okrasny ramik okolo radia, daj ho dole a pobokoch radia su podlhovaste otvory kam sa tie plechove hovadinky strcia a tym odistis radio od toho plechoveho ramiku...

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 6 měsíců zpět #13 od vachi
Odpověděl vachi pro téma Re: RADIO
oki dikes uz to mam venku, mel jsem k tomu jestenejakej plechovej klic,proste klic jako do dveri :-D tak jsem to tam strcil do jednoho otvoru, ty kleste do druhy a je to venku :-)

Vygenerováno za 0.081 sekund