Zavazadlový prostor
Lekarnicka, svicky, gola sada, pumpa, zarovky, trojuhelnik, lano, gumky steracu a jeste par drobnosti.Pod zadníma sedačkama je nejakej prostor???
To vse je pod zadnima sedackama. neco polozeno na podlaze pod sedlem a neco pripevneno gumkou primo na sedadle zespodu.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Marco Bartoli
- Autor tématu
co sem si nechal s Citorena BX 19D 1,9D. Ku*va to bylo výborný auto.
To auto je ku*va, ne výborný. Měl jsem ho taky. Nejhorší paštika, jakou jsem potkal. Při jeho konstrukci muselo být celé oddělení namol nebo zrovna stávkovali, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Viva Italia, basta Francia
Měl jsem ho tři roky a nemůžu si vůbec stěžovat. Vždy mě dovezlo tak kam sem potřeboval a to jelo i 2x týdně Prostějov > Domažlice a zpět. Je to sice taková rakev a vypadá to jako ze startreku ale nikdy mě nesklamalo. Uznávám že návrháři byly zřejmě pod vlivem nějaké omamné látky ale to co vymyslely bylo výborné. Citroen BX považuju za velice povedené vozidlo plné nestandartních a originálních prvků.
Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.
jako jak oškubanou ?
...hmmm, patrně koupil verzi bez ASR, EBD, aktivního tempomatu, bixenonů, sateliní navigace s 80GB HDD, dešťového senzoru a nejspíš nemá ani hlavové airbagy

- Marco Bartoli
- Autor tématu

Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.

nemá byť pod tým kobercom nejaká pevná podložka? 8O
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Tvl chlapi kde chodite na ty komentare. Jsem se zas po dlouhe dobe dobre zasmal. [smilie=bluecolorz5_pdt_01.gif]
co sem si nechal s Citorena BX 19D 1,9D. Ku*va to bylo výborný auto.
To auto je ku*va, ne výborný. Měl jsem ho taky. Nejhorší paštika, jakou jsem potkal. Při jeho konstrukci muselo být celé oddělení namol nebo zrovna stávkovali, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Viva Italia, basta Francia
Měl jsem ho tři roky a nemůžu si vůbec stěžovat. Vždy mě dovezlo tak kam sem potřeboval a to jelo i 2x týdně Prostějov > Domažlice a zpět. Je to sice taková rakev a vypadá to jako ze startreku ale nikdy mě nesklamalo. Uznávám že návrháři byly zřejmě pod vlivem nějaké omamné látky ale to co vymyslely bylo výborné. Citroen BX považuju za velice povedené vozidlo plné nestandartních a originálních prvků.
ako máte riešenú podlahu v kufri? ja tam mám iba koberec a ten je kadejako zvlnený.......
nemá byť pod tým kobercom nejaká pevná podložka? 8O
taky jsem tam míval jen ten koberec , ale chtěl sem mít v kufru plnohodnotnou rezervu , což je u mě 14" 185/60 a když sem jí dal pod koberec , tak ho bylo jak hymaláje

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=6132
pokud by chtěl někdo bližší info o výrobě, rád poskytnu , jo a všechny věci jsou ukryté pod tou,,podlahou,, a eště tam je spusta místa na další

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
jo k tomu se eště chystám a taky bassák ,,do rezervy,, přijde ale tak teť nějak na to neni čas, tak až to bude úlně komplet , tak dam kdyžtak vědětno koukám že si měl stejný nápad mám už to snad tři roky ale ještě byach polepil ty sedačky kobercem ve stejný barvě hodně to proukouklo
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
pokud by chtěl někdo bližší info o výrobě, rád poskytnu , jo a všechny věci jsou ukryté pod tou,,podlahou,, a eště tam je spusta místa na další
tak to by ma zaujímalo.........
čím si to robil? 8O
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
vše je vyrobeno z MDF desky 15mm široký , sehnal my jí známej, dělá šefa ve skladu se dřevem a doplňkama ze dřeva , jinak do de udělat udělat i třeba z dřevotřískový desky , no a jinak vzal sem zelkej kus karonu , vyřízl jsem ho podle dna kufru a pak to jen bkresli na tu desku a vyřízl, poté jsem desku musel eště zakráti , protože neni přímo na dně , ale je zároveň s hranou kufru ,což je myslím o nějakýh 7cm víš, podlořil jsem to trámkama jen 2 kousky u sedaček a 2 kousky v rohách u světel , když jsem měl tu desku napasovanou, tak jsem si změřil, kde je přesně rezerva a vyřízl otvor a na zadní stranu přidělal pant aby se to dalo krásně otvírat . pak jsem vzal zase kus kartonu a obkreslil ty boky a zase vyříz , boky jsem přidělal tak, že sem si udělal takové pásky ve tvaru L a dole to přidělal k té spodní desce a nahoře je to 2 šroubkama přidělané do toho plastu. No a nakonec koberec ,který jsem přidělal malinkýma samořezkama , že nejdou v tom koberci ani vidět jinak ta MDF deska 150x200 cm myslim vyjde něco kolem 1000kč normálně ale dřevotříska plní ten stejnej ůčel a je to o polovic lacinější
tak to by ma zaujímalo.........
čím si to robil? 8O