dymiiiiiii :D

Více
16 roků 1 měsíc zpět #1 od expo44
dymiiiiiii :D vytvořil uživatel expo44
stalo sa vam uz ze rano sadneete o pol 7 do auta ze idete do prace a pri startovani sa vam z motora vali poradne velky dym? :D dnes s ami to stalo. vobec mi nezhavi a z motora sa mi dymi ako z ohniska :D hh co poviete kde bola chyba? :P

TEMPRA 2.0 TDI, motor FIAT CROMA, nove turbo, ide ako diabol :P spotreba 5l

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #2 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: dymiiiiiii :D
Jestli modrobílý kouř....tak ti to právě nenažhavilo a a tím pádem špatně spalovalo a proto čoudilo....myslím že mi taky začínají slábnout zhavičky a když startuju hned po zhasnutí kontrolky žhavení tak je slyšet že některej ten válec občas vynechá a lehce to zakouří..když začnu startovat třeba 2-3 vteřiny po zhasnutí kontrolky, tak OK (zhavičky ještě dožhavujou) a nebo dvakrát nažhavit.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
16 roků 1 měsíc zpět #3 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: dymiiiiiii :D
Jo jo přesně tak špatně žhaví.Jak je taková kosa tak dvakrát nažhavím a chytne na drc bez dýmu a na 4 válce jen ráno,když jednou nažhavím tak dým a na chvílí na 3 válce.A ty žhaviče mají asi 2000 km najeto.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
16 roků 1 měsíc zpět #4 od VladoZ
Odpověděl VladoZ pro téma Re: dymiiiiiii :D
Ja mam podobny problem z nicoho nic mi robi nasledovne: Po nastartovani sa vali taky sedy ci biely dym z vyfuku az taky stiplavy...Auto drkoce na 3 valce a sklbe ked sa chcem skor pohnut a az kym sa zohreje take 1-2 minutky a potom je vsetko OK. Poradte kde je problem...??

Více
16 roků 1 měsíc zpět #5 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: dymiiiiiii :D
Ve žhavicích svíčkách, jak už bylo řečeno. Nevěřil jsem, jak moc velký efekt mají, a to i v teple, nejen v mrazu.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: dymiiiiiii :D
Chlapi .. diesel který nekouří je rozbitej :D

jinak VladoZ: Tenhle problém mě taky pronásledoval, tak jsem jednoho dne čistil žhavící svíčky a startér. Pomohlo to a problém se neobjevuje.

Jinak situace kterou popisuješ vypadá asi takhle, měl jsem ty stejné problémy.

[code:1]http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/15776/10092009024.mp4_3.29MB.html[/code:1]

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 1 měsíc zpět #7 od Pumpa
Odpověděl Pumpa pro téma Re: dymiiiiiii :D
cisto moj pripad minulu zimu na tom mojom hviezdnom tipatku... 2 zhavicky isli dobre jedna niak nestihala ale isla a stvrta vobec nepalila so sa citil jak v niakom traktore :) jedine co pomahalo bolo viac nazhavenia ale potom v takej krutejsiej zime uz potom baterka ledva vystacila na start aj taky start ze tak na 500 otacok :) dnu som dostaval strasne vybracie od motora :D

ps.blackjack mimochodom krasny zvuk taky priamo od fiatu :)

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Více
16 roků 1 měsíc zpět #8 od BlackJack
Ano, je to opravdu nezdraví zvuk i ten vzduch :lol: Ale když jsem to všechno porychtoval, tak problém zmizel (samozřejmě to vyfoukne bílý obláček dýmu ihned po nastartování, ale behem 2sec. vše v pořádku). Jinak to zní jako traktor, to je pravda, ale po zahřátí se motor celkem zklidní. :wink:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9 od Pumpa
ja som dokonca aj vysluzil par negativnych reci ohladom mojho ranneho startovania od susedov ze to je velmi neprijemne sa zobudit na taky zvuk traktora :D a ze to nemam startovat tak skoro rano ;) ale nastastie soom ten problem odstranil takze uz staznosti nemam hned som vsetky 4 zhavky vymenil znacky NGK a spokojnost maximalna jedna basen to startovanie :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #10 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: dymiiiiiii :D
Me ted prestalo dymyt jtd, kdyz sem odpojil spatnou vahu vzduchu

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #11 od VladoZ
Odpověděl VladoZ pro téma Re: dymiiiiiii :D
Nechapem trosku tvojej odpovedi....ohladom vzduchu...ale asi ty tam mas nejaku moznost menit mnozstvo vzduchu...na tej Lancii

Více
16 roků 1 měsíc zpět #12 od BlackJack
Váha vzduchu .. je to malé čidlo ve velkém kostrukci, které má za úkol zmatovat průtok množství vzduchu a podle toho řídit další procesy spalování směsy.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #13 od safi666
Odpověděl safi666 pro téma Re: dymiiiiiii :D

ja som dokonca aj vysluzil par negativnych reci ohladom mojho ranneho startovania od susedov ze to je velmi neprijemne sa zobudit na taky zvuk traktora :D a ze to nemam startovat tak skoro rano ;) ale nastastie soom ten problem odstranil takze uz staznosti nemam hned som vsetky 4 zhavky vymenil znacky NGK a spokojnost maximalna jedna basen to startovanie :)

hehe nazdar ja tak podobne...a ešte aj newlastní foter ma za to drbal a teda aj drbe:)

Více
15 roků 4 měsíců zpět #14 od aleš 292
Odpověděl aleš 292 pro téma Re: dymiiiiiii :D
Máme trošku problém s alfou 146 1,9td. Kupovali jsme ji s tím,že je zřejmě K.O. turbo. Turbo se vyměnilo,ale auto stále pod plynem hrozně kouří. Na volnoběh ne. má taky spotřebu cca 9-10 l. Čím to může být? Že by čerpadlo? nebo nějaké jiné nápady? Dík Aleš

Více
15 roků 3 měsíců zpět #15 od Pumpa
nebabral ti niekto do cerpadla ? myslim tym ze ci niekto ho neladil a nepridal nahodou naftu a tym padom ti teraz dymi alebo mozno uz motor ma nieco za sebou .

Vygenerováno za 0.070 sekund